Registrer Hjelp Søk Medlemsliste Grupper Logg innDette tråden er stengt, og du kan derfor verken skrive eller endre innlegg
Reglene 
Site Admin

Registrert: 13.02.2006
Innlegg: 191
Bosted: Nittedal
Svar med sitat
Oppfør deg.
1. Brukere av forumet skal holde en høflig tone, der du ikke skal skape dårlig stemning. Banning er heller ikke lovlig. Poster kan delvis eller fullstendig bli sensurert av administrator eller moderator hvis det inneholder upassende språk.

Hold deg til emnet i tråden.
2. Har du lyst til å snakke om noe annet må du selv lage en ny tråd med nytt emne istedenfor å blande det inn i andre sine tråder som handler om noe helt annet. Pass på at postene ikke sklir for mye ut over emnet i tråden, dette kan føre til stenging.

Post på riktig plass.
3. Pass på at du ikke lager nye tråder som passer mye bedre på andre emner. Dette fører til flytting der trådene hører hjemme. Dette kan føre til at det blir problemer for brukerne til å finne fram, og at det sklir mye ut over det emnet sier.

Ulovlige bilder.
4. Det er strengt forbudt å legge til pornografiske linker eller bilder på forumet. Dette blir slått hardt ned på og kan ende med utestengelse i lengre tid.

Andre medlemmer.
5. Mobbing og plaging av andre medlemmer er forbudt. Rasisme og trakassering fører til utestenging. Skjer plaging over forskjellige brukere i lengre tid kan også dette føre til utestengelse. I tillegg vil du få et dårlig rykte over deg, og du kan risikere at brukere bruker mindre tid til å svare deg senere.

Rettskriving.
6. Pass på at du skriver så riktig som mulig. Dette gjør slik at forumet ser ryddigere ut, og gjør det lettere å lese. Husk på at dette er ikke noe chatterom. Mange innholdsløse poster etter hverandre for å få opp brukerens antall poster regnes som spam. Overdrevet med smilies er heller ikke nødvendig.

Emne-navn.
7. Ikke rop ut som f.eks. "HJELP!!!!!" eller "SE HER!!!" osv som emnet til tråden. Dette regnes som spam og kan straffes. Kan også føre til stenging av tråden.

Bilde i avatar.
8. Avatarer skal som nevnt i profilen ikke være større enn 10 kb og 80 piksler bredt og 80 piksler høyt. Hvis dette ikke følges kan den bli fjernet av administrator. Skjer dette flere ganger, selv etter advarsel kan det ende opp med at du ikke får bruke avatar over lengre tid. Det er heller ikke lov å ha bilde i signaturen, noe som gjør at siden laster senere.

Mod-jobb.
9. Har du lyst til å bli moderator eller admin hjelper det ikke med masing. Det er lov å nevne det, men overdrevet masing minsker sjansen. Jeg kommer kun til å velge de som er seriøse og ikke overdriver med unødvendig posting til å bli mod hvis de vil.

Respekt!
10. Respekter administrator og moderator. Gjør du ikke dette kan det føre til utestengelse over lengre tid.


-BTW, jg vet ingen vil følge reglene så fuck dem!!!!- Rolling Eyes

Vis profilen til brukeren Finn alle innlegg skrevet av Keegzter Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren MSN Messenger-adresse
Reglene 
Du kan starte nye tråder
Du kan svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger
Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT  
Side 1 av 1  

  
  
Dette tråden er stengt, og du kan derfor verken skrive eller endre innlegg

Søk blant norske bedrifter på io.no